Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Karácsonyi emlékeiről mesél Vastag Csaba a Life TV-n

default user icon
MME
Négy kiváló énekes, Vastag Csaba, Radics Gigi, Tóth Andi és Talán Attila beköltözik karácsonykor minden család nappalijába. December 24-én a Life TV műsorán lesz látható a „Varázslatos Life Karácsony” című műsor, amelyben a négy sztár nemcsak énekel, hanem karácsonyi emlékeiről is mesél.

A 2019. október 14-én megújult Life televízión december 24-én este 20:00 órától a legszebb karácsonyi dalok csendülnek fel Vastag Csaba, Radics Gigi, Tóth Andi és Talán Attila előadásában. A „Varázslatos Life Karácsony” című kétórás műsorban a négy elragadó hangú énekes 16 karácsonyi dallal varázsolja el a nézőket és a hallgatókat egyaránt. A műsorban egy extra dal is felcsendül majd a „Csendes éj”, melyet közösen adnak elő az énekesek.

A színvonalas műsor hangulatával szeretetet, meghittséget közvetít, és igazán színvonalas zenét szolgáltat a családi vacsora alatt. Az énekesek a műsorban karácsonyi emlékeikről is mesélnek majd. Vastag Csaba például őszintén beszél arról, hogy szomorú emlékek is kötik a legszebb családi ünnephez.

- Volt egy elég szomorú karácsonyom, mivel az ünnepek előtt nem sokkal hagyott el a barátnőm. Különösen fájó volt, hogy együtt készültünk az ünnepekre, tervezgettünk, főztünk - mondta Vastag Csaba, aki azt is elárulja majd a műsorban, hogy később mivel lepte meg ezt a lányt az ünnepekkor. 

Tóth Andi nagyon várja már az ünnepeket, előfordul, hogy már ősszel azon gondolkodik, hogy kit mivel lepjen meg. 

- Karácsony az különleges, mert ebbe mindent beleadok, ez a szeretet ünnepe, ilyenkor azon gondolkodom, hogy mitől lesznek boldogok a szeretteim. Szeretem meglepni a másikat. Tavaly jobban izgultam, mint amikor gyerekként kaptam az ajándékokat. Én egy vidám lány vagyok, de a tavalyit végigbőgtem, mert olyan figyelmes ajándékokat kaptam a páromtól - mesélte Tóth Andi.

Ezek is érdekelhetnek

Friss