A tészta hozzávalóit összekeverjük, hogy nyújtható tésztát kapjunk. (Ha túl lágy a tészta, tegyünk hozzá egy kis lisztet, ha nagyon száraz, akkor kicsivel több tejet.) Ezután lisztezett felületen alaposan átgyúrjuk, és körülbelül 5 mm vastagra nyújtjuk ki.
Egy kb. 7 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval köröket szaggattunkbelőle, majd nyújtófával nagyobbítottunk rajta. (Persze ez a művelet megspórolható, ha van a muffin formánkhoz méretezett szaggató, vagy egyéb szaggatásra alkalmas eszközünk.)
Ezután a köröket szilikonos muffin formába helyezzük, úgy, hogy az oldalát is fedje a tészta. (Ne használjuk fel az összes tésztát, mert a tetejére még kelleni fog.)
Ezután elkészítjük a tölteléket. Az almát megpucoljuk, majd lereszeljük. Kinyomkodjuk a levét, és ízesítjük az eritrittel és fahéjjal ízlés szerint. Az almás tölteléket a muffinformákba töltjük. A maradék tésztát kinyújtjuk.
Csillag alakú kiszúróval csillagokat szaggatunk a tésztából, és egy muffinra helyezünk két darabot, úgy, hogy a csillagok sarkai a muffin széléhez érjenek ki.
Egy tojást felverünk, és lekenjük vele a tészta tetejét. Előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percig sütjük, amíg a teteje szép aranybarna nem lesz. Ha kihűlt, a tetejét megszórjuk a fahéjas porrá őrölt eritrit keverékkel.