Elkészítés: A tésztához 6 tojás sárgáját kikeverek 6 evőkanál cukorral, hozzáadok 2 evőkanál kakaóport, az olajat, a sütőport, 4 evőkanál lisztet, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét óvatosan hozzákeverem. Kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben sütöm.
A krémhez 7 dl tejből, 1 tojássárgából, a 2 csomag pudingból és a vaníliás cukorból krémet főzök. Amíg hűl, 20 dkg margarint kikeverek 5 evőkanál cukorral, majd összekeverem a kihűlt krémmel. Elfelezem, az egyik feléhez hozzákeverek 2 evőkanál kakaóport és a kávéport. Először a tejszínes, majd a kakaós krémet kenem a tésztára. Tetejére ízlés szerint csokimáz vagy csokidara illik.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre