Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, végül a tojásfehérjék keményre felvert habját.
A tésztát papírral bélelt tepsibe öntjük, előmelegített sütőben 180 C-on sütjük.
A krémhez a margarint a porcukorral kikeverjük. 5 dl tejben felfőzzük a pudingport, majd lehűtjük. A tejszínes és a vajas krémet összekeverjük, kétfelé vesszük. Az egyik felébe 1 evőkanál kakaóport, a másik felébe 1 evőkanál azonnal oldódó kávét keverünk.
A tészta tetejére először a kávés, majd a kakaós krém kerül.
A csokimáz hozzávalóit gőz fölött összeolvasztjuk, a sütemény tetejét bevonjuk vele. Gyorsan megdermed, és már szeletelhetjük is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre