Keress receptre vagy hozzávalóra

Kapros vajbabfőzelék - gluténmentes

Kapros vajbabfőzelék - gluténmentes

Hozzávalók

  • 50 dkg vajbab
  • 1 csokor kapor
  • 1 ek vaj
  • 1 pohár tejföl
  • 2 ek kukoricakeményítő
  • 0,5 dl hideg víz
  • frissen őrölt színes bors

Elkészítés

    1. A babnak levágjuka szárát, és a hegyes végét, és tetszőleges méretűre aprítjuk, majd a vajon, hozzáadva az aprított kaport, megpároljuk.
    2. Amikor a bab elérte a kellő puhaságot, hozzáadjuka tejfölt, a vízben feloldott keményítőt, ízlés szerint fűszerezzük, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg besűrűsödik. Sült virslivel, sült hússal, sült kolbásszal tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

bednem 1 évvel ezelőtt
Egyszerű, gyors, finom és van mit kezdenem a rengeteg kaporral.. :)

Hasonló Receptek

Magazin