A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a cukrot, a sót, egy tojást, a lágy margarint, a joghurtot és a langyos tejben felfuttatott élesztőt. Alaposan összegyúrjuk (közepesen lágy tésztát kapunk), majd a tetejét megszórjuk liszttel. Letakarjuk eg konyharuhával, és kb. 30 perc alatt duplájára kelesztjük.
Ha megkelt a tészta, két cipót készítünk, és kb. fél cm vastagra kinyújtjuk, majd 16 darabra vágjuk.
A túrót villával összetörjük, megsózzuk, megborsozzuk, meghintjük kaporral, és hozzáadjuk a tejfölt, majd alaposan kikeverjük.
A tölteléket a tészta szélesebb részére töltjük, és feltekerjük.
A kiflik tetejét megkenjük tojással, majd megszórjuk szezámmaggal köménymaggal. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt szép pirosra sütjük.