Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kapros töltött kel

MME MME
75 perc
mester
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát forró olajban megpirítjuk, majd beletesszük a rizst. Felöntjük a húslével, beletesszük a kapor kivételével az összes fűszert, körülbelül 15 percig fedő alatt pároljuk, majd lehűtve összedolgozzuk a darált csirkemellel, a kaporral és a tojással.

A leveleire szedett kelkáposztát 1 percre forró, sós vízbe mártjuk. Lehűtjük, majd a tölteléket belegöngyöljük, mintha töltött káposztát készítenénk.

Felforrósított olajra ráhalmozzuk a héjától megtisztított és darabokra vágott paradicsomot, ezután ráhelyezzük a töltelékeket, és lassú tűzön, fedő alatt 1 órát pároljuk.

Joghurttal és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss