Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát forró olajban megpirítjuk, majd beletesszük a rizst. Felöntjük a húslével, beletesszük a kapor kivételével az összes fűszert, körülbelül 15 percig fedő alatt pároljuk, majd lehűtve összedolgozzuk a darált csirkemellel, a kaporral és a tojással.
A leveleire szedett kelkáposztát 1 percre forró, sós vízbe mártjuk. Lehűtjük, majd a tölteléket belegöngyöljük, mintha töltött káposztát készítenénk.
Felforrósított olajra ráhalmozzuk a héjától megtisztított és darabokra vágott paradicsomot, ezután ráhelyezzük a töltelékeket, és lassú tűzön, fedő alatt 1 órát pároljuk.
Joghurttal és citromkarikákkal díszítve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre