Keress receptre vagy hozzávalóra

Kapros füstölt lazac kapribogyós salátával

default user icon

Hozzávalók

  • 1 csokor friss kapor
  • frissen őrölt rózsabors
  • 10 dkg füstölt lazac
  • kapribogyó
  • 1 csomag eisberg Verona mix
  • 1 csomag eisberg Tokaj Vinaigrette Oriental

Elkészítés

    1. A kaprot apróra vágjuk és összekeverjük az őrölt rózsaborssal. Megforgatjuk benne a lazacszeleteket, majd feltekerjük őket.
    2. A salátát tányérra tesszük, kapribogyót szórunk rá, és meglocsoljuk a Tokaj Vinaigrette Orientallal.

    Szeretnél többet tudni a salátákról, új recepteket keresel? Akkor a salatazz.hu oldal neked szól! Csatlakozz hozzánk a facebookon is! Salátázz!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin