Elkészítés: Serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. A vöröshagymát aprítsuk finomra, és tegyük bele a serpenyőbe, majd pirítsuk. Ha elpirult, tegyük bele a zúzott fokhagymát. Előzőleg vágjuk tokányra (csíkokra!) a pulykamellet, és tegyük rá a hagymára. Keverjük el, és fűszerezzük meg a majorannával, oregánóval, a finomra vágott petrezselyemmel, sóval és borssal. Pirítsuk egy kicsit, majd tegyük hozzá a vékonyra vágott káposztát, és öntsük fel az alaplével. Fedjük le, és pároljuk készre. Ha elkészült, akkor tálaljuk a rizi-bizi alapra. Jó étvágyat kívánok hozzá...!!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre