Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás-kolbászos tepsis tarja

MME MME
90 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A tepsit vékonyan kikenjük olívaolajjal, leterítjük a savanyú káposztát (ha nagyon savanyú, akkor kimossuk). Enyhén megszórjuk frissen őrölt feketeborssal.

A húst megmossuk, majd mindkét oldalát megkenjük zúzott fokhagymával, megsózzuk, enyhén borsozzuk. Ráfektetjük a káposztára, majd
kicsit meglocsoljuk ketchuppal, olívaolajjal és vörösborral.

A hagymát meghámozzuk, 4 gerezdbe vágjuk, a paprikát felkarikázzuk, és beleszórjuk a tepsibe. Ugyanígy a kolbászkarikákat is.

Az egész tepsit lefedjük alufóliával. Magas hőfokon kb. 1 órát sütjük. Amikor a hús megpuhult, akkor levesszük a fóliát, és és egy kicsit megpirítjuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss