Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás harcsa

MME MME
5/5
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A harcsát megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután forró zsíradékban ropogósra sütjük.

Közben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük 1 kiskanál pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát. Kevés vízzel puhára pároljuk, majd egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, beleterítünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd befedjük káposztával.

A tetejét leöntjük tejföllel. Forró sütőben átsütjük, azután frissen tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss