Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás gulyás II.

MME MME
2 5/5
60 perc
bonyolult
átlagos
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst leöblítjük, falatnyi kockákra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, húsukat kis kockákra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, szintén kockákra vágjuk. A káposztát ízlés szerint átöblítjük, hogy ne legyen túl savanyú.

Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a pirospaprikát, a burgonyát, és megkapatjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a levessel, és lassú tűzön kb. 20 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.

Tálaláskor tejfölt is kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss