Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Káposztás gulyás II.

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 60 dkg sertéshús
  • 1 zöldpaprika
  • 2 paradicsom
  • 80 dkg burgonya
  • 60 dkg savanyú káposzta
  • 3 evőkanál olaj
  • 4 dl húsleves, kockából
  • pirospaprika
  • bors

Elkészítés

    Elkészítés: A húst leöblítjük, falatnyi kockákra vágjuk. A paprikát, a paradicsom ot megmossuk, húsukat kis kockákra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, szintén kockákra vágjuk. A káposztát ízlés szerint átöblítjük, hogy ne legyen túl savanyú.

    Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsom ot, a pirospaprikát, a burgonyát, és megkapatjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a levessel, és lassú tűzön kb. 20 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.

    Tálaláskor tejfölt is kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

Ernocske
Szerintem nem. Bár csak most olvastam, még nem készítettem el, savanyú káposztás ételekbe inkább csak belefőzni szoktak egy fej egész hagymát, de azt sem mindegyikbe.
elenalonci
biztos, hogy nem kell hagyma?

Hasonló Receptek

Magazin