Elkészítés: A húst leöblítjük, falatnyi kockákra vágjuk. A paprikát, a paradicsomot megmossuk, húsukat kis kockákra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, szintén kockákra vágjuk. A káposztát ízlés szerint átöblítjük, hogy ne legyen túl savanyú.
Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a pirospaprikát, a burgonyát, és megkapatjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a levessel, és lassú tűzön kb. 20 percig főzzük. Sóval, borssal ízesítjük.
Tálaláskor tejfölt is kínálhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre