Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás fasírt (súlykontroll)

45 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: Miután a káposztát lereszeltem, a kiflit vízbe áztatom. Közben a petrezselymet a friss bazsalikommal felaprítom, a káposztához adom, majd a tojást és a fűszereket is. Ha a kifli már szétázott, jól kinyomkodom belőle a vizet, és a többihez teszem. Miközben gyúrom, a zabliszttel még sűritem.

Egy tepsit kibélelek sütőpapírral, és kb. 12 db fasírtot formázok a masszámból. 180 fokos légkeveréses sütőben 15 perc alatt készre sütöm.

Megjegyzés

A fasírtunk állaga nem lesz annyira tömör, mintha húsból készítettük volna, viszont ha jól van fűszerezve, nem lehet észrevenni, hogy káposztából készült. Nálunk a családban midnenkinek ízlik, nagyon finom.

A recept a program 2. és 3. szakaszában fogyasztható. - Husika120

Ezek is érdekelhetnek