Elkészítés: Az olajat felforrósítom, beledobom a köményt, a babért, 3 pecig pirítom, beleteszem a hagymát és a chilit magostul. Mikor üveges a hagyma, rászórom a pirosparikát, és egy keverés után nyakonöntöm úgy 8 dl vízzel. Belerakom a húst, a szárított fűszereket /elmorzsolva/, a fokhagymát. Forrástól számítva egy órára magára hagyom, szép csendben rotyogjon. Eltelt az óra, beleteszem a káposztát, az almát, a füstöltkolbászt. Fél óra elteltével jöhet a krumpli. Készre főzöm, ha kell, még sózom. Viigyázat, a káposzta és a kolbász is sós, tehát csak óvatosan. Friss kenyérrel forrón tálaljuk. JÓ ÉTVÁGYAT!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre