Elkészítés: A zöldségféléket megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk, a hagymát pici kockákra aprítjuk.
Egy fazékban felmelegítjük az étolajat, rátesszük a feldarabolt répát, petrezselyemgyökeret és zellert, s kb. 5 percig pároljuk, rászórjuk a hagymát, összepirítjuk, megszórjuk ételízesítővel, fehérborssal és kakukkfűvel, majd gyors összekeverés után felöntjük a meleg vízzel. Beletesszük a többi zöldséget, felforraljuk, és lassú tűzön készre főzzük.
A befejezés előtt még csipetnyi kakukkfüvet adhatunk hozzá, hogy felfrissítsük ezt az ízt. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre