Keverőtálban habosítsuk fel a tojásokat a tejjel és a sóval.
Teflonserpenyőben forrósítsunk fel 1 ek olajat, és merőkanállal adagoljuk bele a tészta negyedét. Süssük az omlettet 1 percig, majd spatulával fordítsuk meg. A másik oldalát már elég fél percig sütni. Ugyanígy készítsük el a többi omlettet is.
A töltelékhez az almát héjastul reszeljük durvára, a napraforgómagot száraz serpenyőben pirítsuk illatosra, a kakukkfű leveleit csipkedjük le. Keverjük össze ezeket a túróval, a fahéjjal, ízlés szerint sóval és borssal.
Halmozzuk a tölteléket az omlettekre, tekerjük fel azokat, majd tálaláskor vágjuk félbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre