Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kakascomb gombás mustármártással

MME MME
90 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A kakascombokat besózzuk, és mindkét oldalát elősütjük, majd félretesszük.

A forró zsiradékba beletesszük a nagyobb darabokra zúzott fűszereket. Felengedjük a borral, és hozzátesszük a felkarikázott zöldségeket, hagymát, almát, majd visszatesszük a combokat. Lassan készre pároljuk. Közben az elpárolgott folyadékot vízzel póroljuk.

A combokat kivesszük, félretesszük. A tejszínt a mustárral elkeverjük. A zöldségeket átpasszírozuk és felforraljuk a gombával. Ha kész, a tejszínes mustárral dúsítjuk.

Tálaláskor ezt az öntetet a combokra locsoljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss