Kakaós túró fánk

Hozzávalók

  • 25 dkg túró ,3 tojás,7 evőkanál liszt, csipet só,cukor ízlés szerint,1 teáskanál szódapor,15 dkg cukrozott instant kakaó,3 dl olaj.

Elkészítés

    1. Összetörtjük a túrót villával, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót, a cukrot, a szódaport, és a lisztet.
    2. Alaposan kikavarjuk.
    3. Állni hagyjuk, majd bő forró olajba szaggatjuk teáskanállal és szép pirosra sütjük.
    4. A frissen sült, forró gombócokat beleforgatjuk a kakaóba. Tálalás előtt porcukorral hintjük meg. 

Megjegyzés

Az unokák nagy kedvence nincs az a mennyiség ami nem fogyna el!

Szekeres Lajosné Klári
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Magazin