Elkészítés: Először elkészítjük a piskótát. 6 tojássárgáját a 13 dkg porcukorral habosra keverjük, majd kanalanként hozzákerverjük a keményre vert fehérjéket, a lisztet és a kakaót. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, megsütjük. Konyharuhára borítjuk, feltekerjük, és kihűtjük.
A krémhez először felfőzzük a tejet meg a lisztet, majd kihűtjük. A puha margarint kikeverjük a porcukorral, majd a kettőt összekeverjük. Én szoktam még beletenni néhány csepp vaníliaaromát is. Háromnegyed részét a piskótába töltjük, a többi mehet a tetejére. Villával becsíkozzuk, reszelhetünk rá egy kis csokoládét.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre