Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

 Kakaós piskóta fehér csokoládéval

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Egy nagy keverőtálban habosra keverjük a tojások sárgáját a cukor kétharmadával. Keverés közben hozzácsorgatjuk az olajat és a tejet. Hozzászitáljuk a lisztet, a szódabikarbónát és a kakaóport. Végül a masszába forgatjuk a maradék cukorral a kemény habbá felvert tojásfehérjét.
  2. A tésztamasszát egy kiolajozott és kilisztezett kisebb tepsibe simítjuk. Rászórjuk a durvára vágott csokit vagy a csokicseppeket, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. 

Megjegyzés

Fotó: Profimedia - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss