Elkészítés: A hozzávalókat egy nagy tálba öntjük, majd jó alaposan összedolgozzuk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, majd 200 fokra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A krémhez a vaníliás pudingport a tejjel, a cukorral és a vaníliás cukorral megfőzzük, majd amíg forró, hozzáadunk 2 evőkanál margarint és a kókuszlikőrt /aromát/. Ha túl sűrű, keverhetünk bele egy kis tejszínhabot.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, megtöltjük a krémmel, majd tejszínhabot teszünk a tetejére, és megszórjuk kakaóporral vagy reszelt csokoládéval.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre