Elkészítés: Az édesítőket és a porcukrot a langyos tejben feloldjuk. Hozzáadjuk az élesztőt, felfuttatjuk. A lisztet az olajjal és egy pici sóval összekeverjük, és mehet hozzá az élesztős tej. Jól összegyúrjuk, és 2 vagy 3 részre osztjuk.
Kisodorjuk, megszórjuk a kakaóval /bőségesen/. Ezután kevés tejet vagy olajat csorgatunk a kakaóra, ettől krémesebb lesz a töltelék, majd felcsavarjuk jó szorosan, és megkenjük a felvert tojással.
Kikent, lisztezett tepsiben 20 percet kelesztjük, majd hideg sütőbe tesszük, begyújtjuk, és kb. 25-30 percig sütjük /figyelni kell, lehet, hogy hamarabb sül/.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre