A tésztát hagyjuk felengedni. Az átszitált kakaóport elkeverjük a fahéjjal, egy nagyobb méretű sütőpapírra szórjuk egy részét, majd ezen nyújtjuk ki a tésztalapot, hogy ráragadjon a kakaós fahéj.
Majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, villával megszurkáljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben, 13-15 perc alatt megsütjük.
A töltelékhez a tejszínből, az instant zselatinnal kemény habot verünk, s amikor már hab állagú hozzáadjuk a kétféle cukrot is. A mascarponét egy nagy tálban, fakanállal átkeverjük, majd finoman beleforgatjuk a felvert, cukros tejszínt is.
A tölteléket 2 egyforma részre osztjuk, megtöltjük a lapokat. Néhány órára hideg helyre tesszük, majd kockákra vágva, porcukorral megszórva tálaljuk.