Elkészítés: A túrót egy tálba tesszük, villával szétnyomkodjuk. Hozzáadjuk a porcukrot, a sót, a tejet és az étolajat. Az egészet robotgéppel simára keverjük, majd beletesszük a sütőporral átszitált lisztet, és kézzel összegyúrjuk.
A tésztát lisztezett deszkán kb. fél centi vastagra, téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük olvasztott margarinnal, megszórjuk a porcukorral elkevert kakaóporral, és feltekerjük, mint a bejglit. 1,5-2 centis szeleteket vágunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Előmelegített sütőben megsütjük (180 fokon 15-20 perc). Ebből a mennyiségből nekem 20 darab lett. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre