Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kagylós kagylótészta mozzarellás salátával

Hozzávalók

  • Hozzávalók 2 személynek:
  • 25 dkg mini kagylótészta
  • 1 kis konzerv natúr kagyló
  • 1 kis fej lilahagyma apróra vágva
  • színes kaliforniai paprika
  • paradicsom
  • fekete olajbogyó
  • chilipaprika apróra vágva
  • 4-5 db friss bazsalikomlevél durvára vágva
  • színes tört bors
  • oliva olaj
  • A salátához
  • 2 db egyforma nagyságú paradicsom
  • 1 golyó mozzarella sajt
  • bors
  • borecet
  • olíva olaj
  • apróra vágott bazsalikomlevél

Elkészítés

    Elkészítés: A kagylótésztát sós vízben a tasakon lévő előírás szerint megfőzöm. Közben egy nagyobb tálban összekeverem a felaprított lilahagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, a leszárt kagylót is hozzáadom. Alaposan sózom, borsozom, hozzáadom az olívaolaj at, jól összekeverem.

    A tésztát leszűröm, és a zöldséges keverékhez adom, majd alaposan átforgatom, hogy mindenütt bevonja a tésztát.

    Időközben a salátalét is elkészítem. A paradicsomokat, a mozzarellát karikára felszeletelem, majd tányéron elrendezem, meglocsolom a salátalével, behűtöm, és tálalom a kagylós tésztával.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin