Elkészítés: A kagylótésztát sós vízben a tasakon lévő előírás szerint megfőzöm. Közben egy nagyobb tálban összekeverem a felaprított lilahagymát, a chilit, a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, a leszárt kagylót is hozzáadom. Alaposan sózom, borsozom, hozzáadom az olívaolajat, jól összekeverem.
A tésztát leszűröm, és a zöldséges keverékhez adom, majd alaposan átforgatom, hogy mindenütt bevonja a tésztát.
Időközben a salátalét is elkészítem. A paradicsomokat, a mozzarellát karikára felszeletelem, majd tányéron elrendezem, meglocsolom a salátalével, behűtöm, és tálalom a kagylós tésztával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre