Elkésztítés:
1.) A kacsacombokat megsózzuk, megborsozzuk, megkenjük a többi fűszerrel.
2.) A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Egy nagy tepsit kibélelünk sütőpapírral, és rátesszük a burgonyát és a hagymát. Megsózzuk, megfűszerezzük, majd rátesszük a kacsacombokat is. Pici vizet (fehér bort) a tepsibe öntünk, majd lefedjük ezüstpapírral a tepsit, és az előmelegített sütőbe toljuk. 200 fokon, kb. 2 óra alatt megsütjük, majd leszedjük a tepsiről az ezüstpapírt, és kicsit megpirítjuk (15 perc alatt) a húst. Párolt lila káposztával, gyöngyhagymával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre