Előkészítés: A húst három helyen bemetsszük. A salátát és a paprikát megmossuk, majd csíkokra illetve karikára vágjuk. A répát és a zellert megtisztítjuk, vastagabb csíkokra vágjuk, majd hosszában és széltében elfelezzük. (Nagyobb lyukú reszelőn is lereszelhetjük.) A hagymát apróra vágjuk. A petrezselymet felaprítjuk. A zöldségeket és a hagymát összekeverjük, és egy salátástálba tesszük.
Elkészítés: A kacsamellet 8 percig sütjük egy teflon serpenyőben. Félidőben meglocsoljuk a brandyvel, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Levesszük a tűzről, szeletekre vágjuk, és belekeverjük a salátába. A tojássárgáját összekeverjük az olajjal, a mustárral, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a Worcester- és a Tabasco-szószt. A salátát leöntjük a szósszal, megszórjuk a petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre