Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsamell édesburgonyával és kakaóval

MME MME
5/5
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Az édesburgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, és enyhén sós vízben megfőzzük. Amikor puha, leszűrjük, hozzáadjuk a tejet, borsot és sót ízlés szerint, és pürésítjük.

A kacsamelleket sózzuk, borsozzuk, majd felforrósított serpenyőben, zsiradék nélkül elkezdjük sütni először a bőrös felét, majd megfordítjuk, és ízlésünk szerint átsütjük (véresre, rozéra vagy teljesen). Ha megsült, vékony szeletekre vágjuk, és egy tálon körben elrendezzük, az édesburgonyát középre halmozzuk, majd meghintjük a kakaóval.

Ezek is érdekelhetnek