Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kacsacomb sült zöldségekkel

60 perc
egyszerű
megfizethető
2 adag

Elkészítés

1.

A kacsacomb mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, teszünk rá kakukkfüvet és rozmaringot, majd egy napra a hűtőbe tesszük.

2.

Másnap a batátát megpucoljuk és feldaraboljuk. A répákat szintén megpucoljuk és hosszúkás darabokra vágjuk. A paprikát félbevágjuk.

3.

Egy serpenyőben kisütjük a combokat, közben egy másikban a zöldségeket megsütjük. Tányérra szedjük a combokat és a zöldségeket. Vörösbor illik hozzá.

Megjegyzés

Ez az étel csupa akciós hozzávalókból készült. Vettem két kacsacombot, gondoltam sütök hozzá zöldségeket: batátát (szintén akciósan vettem, féláron), a többi zöldséget: répát, paradicsomot és paprikát úgyszintén. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss