Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kacsacomb sült zöldségekkel

Hozzávalók

  • 2 db kacsacomb (55 dkg)
  • 1 db batáta (20 dkg)
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 2 db paradicsom
  • 4 szál kakukkfű
  • 1 szál rozmaring
  • napraforgó olaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1.

    A kacsacomb mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, teszünk rá kakukkfüvet és rozmaringot, majd egy napra a hűtőbe tesszük.

    2.

    Másnap a batátát megpucoljuk és feldaraboljuk. A répákat szintén megpucoljuk és hosszúkás darabokra vágjuk. A paprikát félbevágjuk.

    3.

    Egy serpenyőben kisütjük a combokat, közben egy másikban a zöldségeket megsütjük. Tányérra szedjük a combokat és a zöldségeket. Vörösbor illik hozzá.

Megjegyzés

Ez az étel csupa akciós hozzávalókból készült. Vettem két kacsacombot, gondoltam sütök hozzá zöldségeket: batátát (szintén akciósan vettem, féláron), a többi zöldséget: répát, paradicsomot és paprikát úgyszintén.

hobbychef
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin