Ropogós kacscomb velesült burgonyával

default user icon

Hozzávalók

  • 2 db kacsacomb
  • 0,5 kg krumpli
  • majoránna
  • fahéjas tengeri só
  • bors

Elkészítés

    1. A combokat megmosom, fahéjas tengeri sóval, majorannával, borssal fűszerezem. Bőrével lefelé fordítva, egy hőálló üvegtálba teszem,és a 200°C-ra előmelegített sütőben, 30 percig sütöm.
    2. Kiveszem, és megfordítom, majd megint 30 percig sütöm.
    3. Újból kiveszem, beleteszem a meghámozott, karikára vágott krumplit, és ugyanannyi a sóval és borssal fűszerezem. További 30 percig, lefedve sütöm 180°C-on.
    4. Ismét kiveszem, a combokat a krumpli tetejére teszem, és 180°C-os sütőben, további 20 percig sütöm.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin