Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Júniustól újra hódít a nyári Sunday Brunch!

default user icon
MME
Június első hétvégéjén újra indul a már nagy hagyománnyal rendelkező Sunday Brunch, mely a vasárnapi családi ebédek örömteli hagyományát szeretné visszacsempészni a 21. századi COVID19 utáni életbe. Természetesen egy kicsit újragondolva a szabályokat követve!

Étterembe járni jó! Főleg, mikor a nyár már bontogatja szárnyait és végre eljön az idő, amikor egy kellemes ebédet vagy vacsorát már a szabadban is eltölthetünk a napernyők alatt. Hazánkban egyre inkább erősödik az étterembe járás hagyománya, hiszen a széles és változó kínálatban mindenki megtalálhatja ízlésének, pénztárcájának, sőt a hangulatának is megfelelő helyet. Szinte lehetetlen válogatni a mindennapi akciók, ünnepi menük, a személyre, nemre, vagy akár a végzett szakmához szabott ajánlatok között, hiszen már szinte minden vendéglőben van business lunch, de nem kell messzire mennünk, ha nőnapi menüre, Márton napi menüre vagy éppen valamilyen étel köré tematikusan épülő fogásra vágynánk. A választék óriási, azonban van egy olyan étkezési forma, mely sosem megy ki a divatból és kicsik, nagyok, öregek és fiatalok is élvezettel választják, nem véletlenül.

A Sunday Brunch hagyománya régre nyúlik vissza és ezt a felemelő érzést mindenképpen vissza kell hoznunk az életünkbe. A vasárnapi ebéd a régi családi hagyományokat és összejöveteleket idézi fel, mikor egy asztal köré ült mindenki és jókedvűen, ínycsiklandó fogások mellett beszélte meg a héten történt fontosabb eseményeket. Ezt a hagyományt szeretné újraindítani és erősíteni a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda Paris Budapest Étterme is, mely június 7-től kezdve minden vasárnap útjára indítja saját Sofitel Sunday Brunch nevezetű programját. Az étteremben nagy hangsúlyt fektetnek a családosok kényelmére, biztonságára és igényeire, a helyzet miatt kialakult higéniai előírásokra is, így minden Sunday Brunch egyedi menüválasztékot és felejthetetlen élményt kínál!

A Sunday Brunch 6500 Ft/fő-ért kínálja a remek fogásokat, az étterem ráadásul a 10 éven aluli gyermekeket pedig teljesen ingyen fogadja, speciális gyerekmenüvel és egy kis meglepetéssel! A brunch ajánlat egész vasárnapra érvényes! A menüsorról azt és annyit választhatunk amennyit csak szeretnénk. Az aktuális menüsort megtalálja az étterem honlapján! A parkolás sem lehet akadály, annak ellenére, hogy a belváros egyik legcsodásabb és legzsúfoltabb részéről beszélünk, hiszen 2 órán keresztül ingyenes parkolást biztosít az étterem a hotel mélygarázsában.

 A Sunday Brunch június 7-én indul hódító útjára és mindösszesen egy dolgunk van: csatlakozni hozzá! Akár minden vasárnap! További részletek itt! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss