Keress receptre vagy hozzávalóra

Júniusi menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.
Heti menü – 2013. június 24-30.

Előétel: Borsós raguleves csurgatott tésztával
Főétel: Póréhagymás csirkemáj szalonnazsíron pirítva, hagymás-sajtos baguettel
Desszert: Cseresznyés rakottas
Vegetáriánus ajánlat: Spárgasaláta tojással

Előétel: Pikáns halgombócleves
Főétel: Hal portugál módra
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Krumplipüré padlizsánba bújva

Előétel: Vaníliás cseresznyeleves
Főétel: Fokhagymás tejben pácolt rakott csirkemell idénysalátával
Desszert: Ügyetlenek gyümölcsrizse
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos rakott tészta

Előétel: Zsenge karalábéleves
Főétel: Pulykacombbal dúsított tökfőzelék
Desszert: Meggyes clafoutis (tejes pite)
Vegetáriánus ajánlat: Tökfőzelék, csicseriborsó fasírttal

Előétel: Zöldborsókrémleves
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Málna álom
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis-tejszínes penne

Reggeli: Mediterrán szendvics
Előétel: Fűszeres sajtkrémmel töltött gomba baconbe göngyölve
Főétel: Gulyásleves Nani módján
Desszert: Túrógombóc mákbundában
Vacsora: Tonhal pástétom kapribogyóval, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Gnocchi paradicsomos-ricottás szósszal

Reggeli: Villámgyors tojáskrém pirítóson, teával
Előétel: Gazdag csirkehúsleves
Főétel: Kolozsvári szarvastokány rókagombával, burgonyaropogóssal
Desszert: Meggyes túrókrémtorta
Vacsora: Köményes sült virsli tejföllel, pohár habos sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Gomolyás gombóc sajtmártással

Heti menü – 2013. június 17 - 23.

Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Sajtos vagdalt burgonyapürével, friss fejes salátával
Desszert: Vaníliás eperturmix
Vegetáriánus ajánlat: Túrós rakott zöldbab

Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Visegrádi mandulás csirke rizibizivel
Desszert: Cseresznyés-túrós pite
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges ropogtatnivaló ázsiai öntettel

Előétel: Fokhagymás-petrezselymes salátaleves
Főétel: Sertésborda hentes módra párolt rizzsel
Desszert: Eper tejszínhabbal
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc bazsalikomos paradicsomszósszal

Előétel: Meggyleves
Főétel: Karalábéfőzelék húsgombóccal
Desszert: Női szeszély
Vegetáriánus ajánlat: Zsenge karalábéfőzelék tükörtojással

Előétel: Gombás-tárkonyos spárgaleves
Főétel: Bolognai spagetti gazdagon
Desszert: Mikrós süti 10 perc alatt
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-paradicsomos spagetti

Reggeli: Cukkinis szendvicskrém
Előétel: Hideg bolgár joghurtleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival, káposztasalátával
Desszert: Cseresznyés rétes
Vacsora: Flamand sajtszelet
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapaprikás olajbogyóval, galuskával

Reggeli: Velős pirítós a *hatlépcsősből*
Előétel: Borsókrémleves túrógombóccal
Főétel: Lazac steak snidlinges joghurtöntettel, hercegnő burgonyával
Desszert: Csúsztatott palacsinta narancsmártással
Vacsora: Caesar saláta szárnyasmájjal
Vegetáriánus ajánlat: Extra rántott sajt párolt rizzsel, paradicsomsalátával

Heti menü – 2013. június 10 - 16.

Előétel: Zöld leves
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Zabpelyhes túrógombóc eperöntettel
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt

Előétel: Édeskömény krémleves
Főétel: Mandulás halfilé
Desszert: Cseresznye
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos töltött karalábé

Előétel: Sietős kertészleves darált hússal és sajttal
Főétel: Tojással gazdagított egyben sült fasírozott majonézes burgonyasalátával
Desszert: Kókuszos keksztekercs
Vegetáriánus ajánlat: Tökfasírt kaporszósszal, párolt rizzsel

Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Cigánypecsenye majonézes kukoricával
Desszert: Túrós-kapros pite
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán egytál

Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Csirkemájas lasagne
Desszert: Avokádós eperparfé
Vegetáriánus ajánlat: Almás-gombás lasagne

Reggeli: Körözött friss kiflivel, zöldpaprikával
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Báránycurry párolt zöldfűszeres rizzsel
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból tócsnival, zöldsalátával

Reggeli: Szalonnás-kolbászos rántotta
Előétel: Hideg eperkrémleves vodkás tejszínhabbal
Főétel: Bazsalikomos-májas-gombás töltött csirke, tojásos rizzsel és vegyes salátával
Desszert: Gyümölcsös-túrós palacsinta vaníliaszósszal
Vacsora: Borsos hal padlizsánpürével, pohár száraz rozé borral úsztatva
Vegetáriánus ajánlat: Fetás-rukkolás rántott palacsinta

Heti menü – 2013. június 03 - 09.

Előétel: Francia hagymaleves pirított kenyérrel
Főétel: Dubarry sertésszűz
Desszert: Bögrés diós
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi medvehagymás omlett

Előétel: Fehérspárga-krémleves könnyedén
Főétel: Zöldborsófőzelék bélszínrolóval
Desszert: Kakaós gofri
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék

Előétel: Cukorborsóleves vajgaluskával
Főétel: Szalonnás-sajtos töltött gomba sült burgonyával
Desszert: Mákos kiflik
Vegetáriánus ajánlat: Fetával és olívával töltött gombafejek

Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Spaghetti con frutti di mare
Desszert: Vaníliapuding
Vegetáriánus ajánlat: Olasz lecsós tészta

Reggeli: Mákos reggeli csemege
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Marhahúsos egytálétel juharsziruppal
Desszert: Epres túrótorta csokival
Vacsora: Tormás tekercs füstölt húsokkal

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin