Keress receptre vagy hozzávalóra

Júliusi menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.
Heti menü – 2014. július 21 - 27.

Előétel: Gombaleves
Főétel: Burgonyafelfújt tejföllel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyafelfújt

Előétel: Alföldi csülökleves
Főétel: Alföldi vegyes pörkölt
Desszert: Alföldi vargabéles meggymártással
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós-paprikás galuska (Alföldi galuska)

Előétel: Egyszerű gyümölcsleves
Főétel: Lecsó bogyiszlói paprikával
Desszert: Gyors sajtos rúd
Vegetáriánus ajánlat: Cukkini-lecsó petrezselymes rizzsel

Előétel: Viharsarki húsgombócleves
Főétel: Finomfőzelék sült virslivel
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Finomfőzelék (liszt és tej nélkül)

Előétel: Nyári bableves
Főétel: Sonkás-ricottás cannelloni
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Kéksajtos-brokkolis cannelloni

Reggeli: Padlizsánkrém pirítóson, jeges tea
Előétel: Fűszeres kelkáposztaleves
Főétel: Harcsapaprikás túróscsuszával
Desszert: Görögdinnye vaníliafagyival
Vacsora: Színes fejtettbab-saláta, olívás-fokhagymás baguette, száraz fehérborral kísérve
Vegetáriánus ajánlat: Gombapaprikás vörösboros muffinnal

Reggeli: Kolbászkrém friss kenyérrel, zöldpaprika, paradicsom
Előétel: Erőleves palacsintatekerccsel
Főétel: Dinsztelt marhafelsál burgonyagombóccal
Desszert: Barackos-túrós rétes
Vacsora: Húsos-sajtos roló pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös rántott tök

Heti menü – 2014. július 14-20.

Előétel: Zsenge karalábéleves
Főétel: Tejfölös töltött paprika
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Sárgabarackos gombóc, fahéjas cukorral meghintve

Előétel: Füstölt lazac tojáskrémmel
Főétel: Farikal (norvég káposztás bárányragu)
Desszert: Norvég almatorta
Vegetáriánus ajánlat: Fokhagymás-petrezselymes vegyes zöldség norvég burgonyagombóccal

Előétel: Édesköményes paradicsomleves
Főétel: Citromos csirkemell egyszerűen
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Mozzarellával töltött rizsgombóc

Előétel: Burgonyaleves brokkolival
Főétel: Zöldborsófőzelék tejszínnel, bécsi szelettel
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös-gombás zöldborsófőzelék

Előétel: Csirkeaprólék-leves
Főétel: Cukkinis-tejszínes csirkemell spagetti tésztával tálalva
Desszert: Citrusos madártej
Vegetáriánus ajánlat: Cukkinis spagetti tejszínes mártással

Reggeli: Tükörtojás sonkaszeleten sütve, pirítóson, gyümölcslével
Előétel: Gyömbéres málnaleves hidegen
Főétel: Részeges sertéspörkölt galuskával, paradicsomsaláta
Desszert: Rákóczi túrós
Vacsora: Halas szendvicsek, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Vörösboros-vargányás gombapörkölt galuskával, ecetes almapaprika

Reggeli: Cukkinis rántotta teával, rozskenyérrel
Előétel: Citromos-tárkonyos raguleves
Főétel: Rántott csirke hasábburgonyával, kovászos uborka
Desszert: Erdei gyümölcsös-mascarponés-tejszínes kocka
Vacsora: Virslis batyu pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Almás rántott sajt petrezselymes rízzsel

Heti menü – 2014. július 07 - 13.

Előétel: Zöldséges daragaluska-leves
Főétel: Csirkemáj tejszínes gombamártással
Desszert: Sárgabarack
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-tejszínes spagetti

Előétel: Erwtensoep (felesborsóleves)
Főétel: Holland csirke
Desszert: Holland meggytorta
Vegetáriánus ajánlat: Hot Spot (holland burgonya)

Előétel: Frankfurti leves sült virslivel
Főétel: Zöldborsós-gombás karaj párolt zöldségekkel
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséggel töltött tök kapormártással

Előétel: Tejszínes málnaleves
Főétel: Cukkinifőzelék sült virslivel
Desszert: Görögdinnyefalatok fetával
Vegetáriánus ajánlat: Tejszínes cukkinifőzelék friss petrezselyemzölddel

Előétel: Savanyú tojásleves nagyi módra
Főétel: Káposztás cvekedli
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás tészta

Reggeli: Melegszendvics gyümölcsteával
Előétel: Bakonyi betyárleves
Főétel: Ananászos-tejszínes csirkemell
Desszert: Fehércsokoládés cheesecake (sajttorta) áfonyaöntettel
Vacsora: Görög saláta
Vegetáriánus ajánlat: Tzatziki pisztáciával és olajbogyóval

Reggeli: Lágytojás vajaskenyérrel, hideg gyümölcslével
Előétel: Hideg rumos-tejszínes gyümölcsleves
Főétel: Borjú piccata töltött kagylótésztával
Desszert: Barackos-rizses torta
Vacsora: Füstölthal-saláta bagettel, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Nagyon nyári töltött padlizsán

Heti menü – 2014 június 30 - július 06.

Előétel: Borsóleves zöldséggel és csipetkével
Főétel: Tejfölös-citromos csirkecomb petrezselymes rizzsel
Desszert: Jégkrém
Vegetáriánus ajánlat: Amarántkása grillezett paradicsommal

Előétel: Currys-citromos lencseleves
Főétel: Lencsés-gombás csibecsíkok
Desszert: Ropogós epres tortácskák
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös lencsefőzelék

Előétel: Aszaltszilvás-boros almaleves tejszínnel
Főétel: Sasadi szelet krumplipürével
Desszert: Hideg gyümölcsturmix
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségpörkölt pirított tarhonyával

Előétel: Minestrone zöldségleves sajttal
Főétel: Bazsalikomos töltött paprika
Desszert: Meggyes piskóta
Vegetáriánus ajánlat: Hagymás-zöldséges rizzsel töltött paprika

Előétel: Zellerkrémleves levesgyönggyel
Főétel: Löncshúsos-sajtos penne
Desszert: Sárgabarack
Vegetáriánus ajánlat: Sajtkrémes-zöldséges penne

Reggeli: Lágytojás péksüteménnyel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Klasszikus csontleves
Főétel: Bazsalikomos húscsiga-nyársak burgonyakörettel és salátával
Desszert: Málnás-krémsajtos brownie
Vacsora: Fűszeres csirkefalatok egy pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Karfiol krumplival (aloo ghobi - india recept alapján)

Reggeli: Lekváros bukta egy pohár tejjel
Előétel: Joghurtos-tejszínes meggyleves
Főétel: Rántott pontyszeletek majonézes kukoricával tálalva
Desszert: Gyümölcssaláta
Vacsora: Virslis saláta rozsos zsemlével, laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Gombával töltött bundás camembert tartármártással

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin