Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Julia Roberts elment hamburgerezni a férjével és a világ imádta - fotó

Az Ízek, imák, szerelmek sztárja, Julia Roberts nem jön zavarba attól, ha megkordul a gyomra egy díjátadó után. Azonban a puccos fogások helyett, ő a sarki hamburgerest választja. Imádjuk!

Csak nemrégiben akadtunk rá Julia Roberts hivatalos Instagram oldalára. A világhírű színésznő közel 5 millió követővel büszkélkedhet, akik mind imádják Roberts totálisan hétköznapi pillanatait, amiket megoszt a neten. Ilyen volt az is, amikor most hétvégén a Golden Globe-gála után Julia és a férje nem a puccos fogadásokra mentek, hanem beültek a kocsijukba, és elmentek hamburgerezni. A Micsoda nő! sztárja pedig, magasról tett a januári diétákra, és élvezettel burkolt be egy hambit.

 

A színésznő imád enni. A három gyermekét is úgy neveli, hogy igenis meg kell enni a jó falatokat. Julia Roberts bőségesen reggelizik, jóban van a szénhidrátokkal és nem érti, hogy az emberek miért ódzkodnak a tésztától.

Julia gyakran megoszt olyan hétköznapi pillanatokat is, amikor a szintén színész unokahúgával, Emma Robertsszel kártyázik. Azonban gyermekeiről még itt sem mutogat fotókat, ahhoz ugyanis szigorúan ragaszkodik, hogy bár ő közszereplő, a csemetéi megérdemlik, hogy teljesen normális, fotózásoktól mentes életet éljenek.

Mondjuk a férjével közös, csodaszép pillanatoktól elolvadunk, mint a Micsoda nő! végétől! 

  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció