Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ettől az étrendtől ilyen jó nő az 50 éves Julia Roberts

default user icon
MME
50 évesen is bomba formában van Julia Roberts. Az Oscar-díjas színésznővel sokan cserélnének. A Micsoda nő sztárja is kipróbált néhány divatos diétát, de most már azon az elven van, hogy nem tagad meg semmit a szervezetétől. Például a csokis kekszet sem.

Julia Roberts imád enni. A gyönyörű színésznő a három gyermekét is úgy neveli, hogy igenis meg kell enni a jó falatokat. A sztár bőségesen reggelizik, jóban van a szénhidrátokkal és nem érti, hogy az emberek miért ódzkodnak a tésztától.

- Miért fél mindenki a tésztától? A tészta soha nem ártott senkinek sem - mondta nevetve egy interjúban, bár azért tésztát ő sem eszik minden nap.

A színésznő egy amerikai lappal megosztotta, hogy mit eszik reggelire, ebédre és vacsorára. Az étrendjében igazából semmi extra nincsen. 

Az Oceans-filmek sztárja az étrendje mellett, arra nagyon figyel, hogy sok vizet is igyon minden nap és a rendszeres testedzés is szerepel a programjai között.

Reggeli:

lágytojás 
pirítós
avokádó
áfonya 
kávé
kókusztej

Ebéd:

saláta
grillezett csirkemell 
tészta (olykor)

Vacsora:

lazac
barna rizs
avokádó 
bor

Desszert

csokis keksz 

Julia Roberts szerint azonban minden azon múlik, hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.

- Az a lényeg, hogy az ember minél jobban érezze magát a bőrében és mosolyogjon sokat. Ez az igazi szépség titka - jelentette ki a színésznő.

EZEKET ESZI REGGELIRE JENNIFER ANISTON >>> 

ÍME MELISSA MCCARTHY DIÉTÁJA! ÍGY FOGYOTT 45 KILÓT A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZTÁRJA >>> 

NICOLE KIDMAN ÁFONYÁVAL, CINDY CRAWFORD SÜTŐPORRAL SZÉPÜL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss