Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Juhtúróval rakott szaggatott csuka

60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csukát kb. 4-5 cm-es darabokra vágom. Lobogó sós vízben kb. 15 percig főzöm, majd leszűröm. Kézzel leszaggatom a szálkákról a húst. Egy tepsit vékonyan kikenek margarinnal, majd szétterítem benne a szálkamentes csukahús egyharmadát. Megszórom hal fűszerkeverékkel ízlés szerint, majd annyi zsemlemorzsát teszek rá, hogy elfedje a húst. Ezután jön egy réteg túró, majd ismét halhús, fűszerkeverék, zsemlemorzsa, túró. A tetejére tejfölt öntök, és előmelegített sütőben megsütöm. Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek

Friss