Elkészítés: A csuszatésztát enyhén sós, forró vízben kifőzzük, leszűrjük.
A csirkemelleket befűszerezzük, vajon vagy olajon kicsit átsütjük, majd felkockázzuk.
A szalonna felét apró kockákra vágjuk, kisütjük és a leszűrt, apró szalonnakockákat egy tálban összekeverjük a juhtúróval, a túróval, a tejföllel, a tojással és csipetnyi borssal.
Egy tepsibe belehelyezzük a megmaradt szalonnát felcsíkozva. Rá mehet egy sor tésza, egy sor csirkemell, ismét tészta, majd csirke, és megint a maradék tészta. A tetejére egyenletesen ráöntjük a juhtúrós öntetet.
Körülbelül 20-25 percre a sütőbe toljuk, és közepes lángon átsütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre