Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Juhtúrós puliszka

MME MME
2 4.2/5
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A tejet 1 l vízzel felforraljuk, sózzuk, majd hozzáadjuk a kukoricalisztet, és állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük (kb. 10–15 perc). Lefedjük és rövid ideig melegen tartjuk.
Elkészítés: A puliszkát előmelegített tálra egyben kiborítjuk, és rászórjuk a juhtúrót. A margarint megolvasztjuk, meglocsoljuk vele a puliszkát, és forrón tálaljuk.

Megjegyzés

Ha önálló ételként tálaljuk, aludttejet, joghurtot, és alufóliában sütött burgonyát kínálhatunk hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss