Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Juhtúrós-kolbászos töltött karaj mogyorós bundában

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 10 szelet karaj
  • A töltelékhez:
  • 50 dkg juh túró
  • 25 dkg száraz kolbász
  • 1 evőkanál tejföl
  • A panírhoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • sótlan földimogyoró
  • A körethez:
  • 50 dkg burgonya
  • 1 nagyobb fej lilahagyma
  • petrezselyem
  • 50 dkg tejföl
  • 3 evőkanál majonéz
  • 5 evőkanál mustár
  • bors
  • csipet só
  • 4 evőkanál porcukor

Elkészítés

    Elkészítés: Egy tálban az apróra vágott száraz kolbászt, a juhtúrót és a tejfölt összekeverem.

    A karajokat kiklopfolom, majd beletöltöm a masszát, felgöngyölgetem, és fogpiszkálóval összetűzöm.

    Bepanírozom a hústeercseket úgy, hogy a morzsába belekeverem az apróra tört mogyorót is. Kis lángon kisütöm, kb. 15 perc alatt.

    A körethez megfőzöm a karikákra vágott burgonyát. A tejfölt, a majonézt, a mustárt, borsot, sót, porcukrot összekeverem, majd hozzáteszem a burgonyát, a petrezselymet és a felkarikázott lilahagymát.

Megjegyzés

Azoknak ajánlom, akik szeretnek új ízekkel kísérletezni.

Macikonyha
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek