Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Juharszirupos fogyókúra

Ezt a nagyon egyszerű, nagyon hatásos, ám meglehetősen spártai fogyókúrát egy olvasónk küldte. Neki bejött, sőt... ismerőseinek is. Tulajdonképpen itt egy olyan böjtről van szó, ahol gazdag, friss és tavaszi táplálékot kap mégis a szervezet...
Hozzávalók:

1 üveg juharszirup
citrom
napi 1,5 l szénsavmentes ásványvíz
1 csipet cayenne bors

12 evőkanál juharszirupot beleöntünk 1,5 liter ásványvízbe, hozzáadunk 12 evőkanál citromlevet, majd beleszórunk egy csipet cayenne borsot - és már kész is.

Az összeállított keveréket egy napra osztjuk el, mellé még kb. két liter szénsavmentes ásványvizet iszunk - ennél inkább többet, mint kevesebbet.

Ezt a kúrát hét napig tartjuk, mellé semmi mást nem szabad fogyasztani. A nyolcadik és kilencedik napon frissen csavart narancslevet igyunk, mellé szintén sok szénsavmentes ásványvizet. A tizedik napon a narancslé után egy könnyű reggelit és könnyű ebédet fogyaszthatunk (pl. salátát), és a kúra jutalmául a tizenegyedik naptól ehetünk, mint rendesen.

Nem hittem sem magamban, sem a receptben - írja Zsolt nevű olvasónk -, de egész könnyen kibírható a kúra. Sok vizet kell inni, és akkor nem érzi az ember, hogy éhes. Egy hét után lehet narancslevet inni, ami előkészíti az emésztőrendszert a tizedik napi étkezésre.

Az egésznek a jutalma -6 KILÓ!!!

Bárkinek ajánlottam ezt a kúrát, mindenki ennyit fogyott, és maximum két kiló jött vissza utána. Ehhez persze az is kell, hogy ne kezdjünk el rengeteget enni. Én azért javaslom a kúrát, mert személyes tapasztalatom, hogy különösebb erőfeszítés nélkül 10 nap alatt leadtam 6 kilót úgy, hogy nap közben dolgoztam, és gyengeségnek, fáradtságnak nyomát sem éreztem, éppen ellenkezőleg, ahogy fogytam, frissebbnek éreztem magamat. Remélem, sokaknak be fog jönni a diéta!

Sok sikert!!

Tudj meg mindent a juharszirupról! >>>

A juharszirup egészséges cukorpótló >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss