Elkészítés: Az 1. tészta hozzávalóiból piskótatekercset sütünk. Lekvárral kenjük, majd feltekerjük. A 2. tésztához a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a vizet, a kakaót, a szódabikarbónával kevert lisztet, végül pedig a felvert habot. Megsütjük.
A krémhez a pudingot a tejjel sűrűre főzzük. Ha kihűlt, összekeverjük a cukros, vaníliás cukros margarinnal. A barna tésztát kettévágjuk, megkenjük a krém felével. A piskótatekercset felszeleteljük, majd ráfektetjük a szeleteket. A krém másik fele következik, majd befedjük a másik lappal. Tetejére csokimáz vagy porcukor kerülhet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre