Elkészítés: 1. A piskótához a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral. Hozzáadjuk a tojássárgákat és a sütőporos lisztet. Kb. 25x30 cm tepsiben aranybarnára sütjük.
2. A meggyes krémhez a meggylét felfőzzük a cukorral és a búzadarával, amíg be nem sűrűsödik, majd hozzáadjuk a meggyeket is. Még melegen a piskótára kenjük.
3. A vaníliás krémhez a tejet feltesszük forralni. A pudingporokat és a cukrot kevés tejjel csomómentesre keverjük, és a felforralt tejjel megfőzzük. Ha levettük a tűzről, még melegében belekeverjük a margarint.
4. A vaníliás krémet a meggyes krémre tesszük, és tejszínhabbal díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre