Elkészítés: Egy 19 cm átmérőjű tortaforma alját sütőpapírral kibélelünk. A tortalaphoz a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét 2 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáit a maradék cukorral fehéredésig keverjük. Óvatosan összeforgatjuk a két masszát, majd beleszitáljuk a kakaóval elkevert lisztet, és egyneművé forgatjuk a tésztát. A tortaformába töltjük és 175 fokon tűpróbáig sütjük.
A dobos laphoz a tojást a cukorral kihabosítjuk, beleszitáljuk a lisztet, és végül belekeverjük az olvasztott, de kissé visszahűtött vajat is. Egy sütőpapírral fedett tepsire rajzolunk egy 19 cm átmérőjű kört, rásimítjuk a tésztát úgy, hogy túlkenjük a körvonalon.
Ha már 30 perce sül a piskótánk, betolhatjuk mellé, ha nem, inkább ne nyissuk rá a sütőt. A dobos lap körülbelül 10 perc alatt elkészül.
A sütőből kivéve kihűtjük a piskótákat, a dobos lapot körbevágjuk (a sültebb szélét levágjuk, és így egyenletes 19 cm átmérőjű lapot kapunk), a piskótát is kivesszük a formából. A kakaós piskótát egy vastagabb és egy vékonyabb lapra vágjuk.
A csokikrémhez a tejszínt felforraljuk, majd simára keverjük benne a darabolt csokoládét. Ezután elkeverjük benne a kakaóport és a vajat is. Amint minden feloldódott és kihűlt a krém, betehetjük hűtőbe dermedni.
A formába visszatesszük a vastagabb kakaós piskótát, és a már kenhetőre dermedt csokikrém 3/4-ét rásimítjuk a piskótára. Ráhelyezzük a vékonyabb lapot, majd betesszük a hűtőbe.
Az előhűtött habtejszínt kemény habbá verjük, majd a vége felé belefacsarjuk fél narancs levét. A vékony piskótalapra halmozzuk a tejszínt, elsimítjuk.
A dobos lapra elkészítjük a karamellmázat. 10 dkg cukrot megkaramellizálunk. Amikor teljesen felolvadt a cukor, beletesszük a vajat. Lehúzzuk a tűzről, és simára keverjük, majd ha picit hűlt és sűrűsödött, ráöntjük a dobos lapra, elsimítjuk rajta. A túlcsurgó karamellt levágjuk. Az így elkészült lapot tesszük a tejszínes krém tetejére.
1-2 óra múlva körbevágjuk a formát, és leemeljük a karimát. A maradék csokikrém egy részével körbekenjük a tortát, ehhez legyen picit melegebb a csokikrém, hogy kenhetőbb legyen. Oldalára csokiforgácsokat készítünk: zöldséghámozóval reszelünk csokit, ezzel borítjuk az oldalát körben. Tetejére a maradék csokoládékrémből stuffnikat nyomunk, olvasztott csokoládéval akár írhatunk is rá. 1 éjszakán át hűtőben dermesztjük, majd szeletelhetjük.