Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Joghurtos-zelleres csirkesaláta áfonyával

MME MME
15 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

A csirkemellet csíkozzuk fel, majd pirítsuk fehéredésig a serpenyőben felforrósított olívaolajon. Ízesítsük a Cayenne-borssal, ízlés szerint sóval, és pirítsuk aranybarnára. Az előkészített szárzellert kockázzuk, a petrezselymet aprítsuk fel.

A joghurtot keverjük ki a mézzel, a citrom kifacsart levével, ízlés szerint sóval és őrölt fehér borssal.

Tálaláskor halmozzuk a felkockázott zellerre a csirkemellet, és szórjuk rá az áfonyát. Locsoljuk rá a joghurtot, és szórjuk meg a
petrezselyemmel.

Megjegyzés

Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss