Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos-zelleres csirkesaláta áfonyával

default user icon
Joghurtos-zelleres csirkesaláta áfonyával

Hozzávalók

  • 200 g csirkemellfilé
  • 2 ek olívaolaj
  • fél tk őrölt Cayenne-bors
  • 400 g szárzeller
  • 1 kisebb csokor friss petrezselyemzöld
  • 150 ml natúr joghurt
  • 1 tk méz
  • negyed db citrom
  • őrölt fehér bors
  • 150 g friss áfonya

Elkészítés

    A csirkemellet csíkozzuk fel, majd pirítsuk fehéredésig a serpenyőben felforrósított olívaolajon. Ízesítsük a Cayenne-borssal, ízlés szerint sóval, és pirítsuk aranybarnára. Az előkészített szárzellert kockázzuk, a petrezselymet aprítsuk fel.

    A joghurtot keverjük ki a mézzel, a citrom kifacsart levével, ízlés szerint sóval és őrölt fehér borssal.

    Tálaláskor halmozzuk a felkockázott zellerre a csirkemellet, és szórjuk rá az áfonyát. Locsoljuk rá a joghurtot, és szórjuk meg a
    petrezselyemmel.

Megjegyzés

Fotó: Tóth András
Stylist: Filep Kata
Helyszín: Kuktanoda

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin