Keress receptre vagy hozzávalóra

Joghurtos padlizsánsaláta paradicsommal

default user icon
Joghurtos padlizsánsaláta paradicsommal

Hozzávalók

  • 2 db padlizsán
  • 3 evőkanál olívaolaj
  • 1 pohár joghurt
  • fél citrom leve
  • 1 fokhagymagerezd
  • 1 csokor friss korianderlevél
  • őrölt fekete bors
  • 4-5 db koktélparadicsom

Elkészítés

    A megmosott padlizsánt vágjuk fél centi vastag szeletekre. Sózzuk, szórjuk meg az őrölt borssal, kenjük meg az olívaolajjal, majd nagyobb serpenyőben vagy grillen mindkét oldalukat süssük pirosra.

    A joghurtot keverjük el egy evőkanálnyi olívaolajjal, a megtört korianderlevelekkel és a zúzott fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük citromlével.

    A joghurttal megöntözött sült padlizsánokat megmosott és félbevágott paradicsommal, korianderlevéllel díszítve tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin