Elkészítés: A kekszet apró darabokra törjük, és kétujjnyi vastagon a tortaforma aljára tesszük. Meglocsoljuk pici tejjel, majd a tortaforma alját kibéleljük vele, jól lelapogatjuk. Egy edénybe beletesszük a joghurtot, és megmelegítjük, de nem szabad forrnia. Mikor langyos, beletesszük a cukrot és a zselatint, és csomómentesre keverjük, végül hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Hagyjuk kihűlni.
Mikor jól lehűlt, felverjük a tejszínt, majd összekeverjük a joghurtot, a tejszínt és a málnát. A krémet a keksz tetejére öntjük, és 2-3 órára hűtőszekrénybe rakjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre