Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos málnafagylalt mézzel

default user icon
Joghurtos málnafagylalt mézzel

Hozzávalók

  • 3 dl natúr joghurt
  • 2-3 ek méz
  • 2 nagy marék málna

Elkészítés

    2 ek mézet a megmosott málnára öntünk, kissé átkeverjük, és 10 percig állni hagyjuk. Ezután összekeverjük a joghurttal, majd megkóstoljuk, hogy megfelelően édesnek találjuk-e. Ha nem, ízlés szerint teszünk még bele joghurtot vagy mézet.

    Fagyiformákba kanalazzuk, 2-3 órára hűtőszekrénybe tesszük.

    Fogyasztás előtt egy bögrébe forró vizet öntünk és pár másodpercre beleállítjuk a fagylaltformát. Ettől a külső réteg kissé megolvad, és könnyen, szépen leszedhetjük a műanyagot a fagylaltról.

Megjegyzés

llyen apró örömökkel tettük elviselhetővé az antik görög őskáoszt, amiben éltünk a szünet elején.

Fotó és recept: Rachel és a csokigyár

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin