Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos-laskagombás nyúlragu

default user icon
1

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 12 dkg nyúlhús
  • 5 dkg laskagomba
  • 3 dkg joghurt
  • 1,5 dkg vöröshagyma
  • fél dl fehérbor
  • csirkehúsleves kocka
  • petrezselyem
  • őrölt fehérbors
  • kakukkfű

Elkészítés

    Elkészítés: A nyulat kisebb darabokra aprítjuk, és finomra vágott vöröshagymával, sóval, borssal, kakukkfűvel kevés húslevesben puhára pároljuk. Teljes puhulás előtt az előkészített laskagombát hozzáadjuk, és mindkettő puhulásáig a fehérbor hozzáadásával egybefőzzük. A végén belekeverjük a joghurtot, és beforraljuk.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

ed26
Egyszerűen elkészíthető! Nagyon finom! Tésztával kínáltuk.

Magazin