Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Joghurtos csorba nyúlhússal

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 40 dkg nyúlhús filézve
  • 5 dkg zsír
  • 15 dkg sárgarépa
  • 10 dkg petrezselyem
  • 5 dkg zeller
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dl joghurt
  • 1 evőkanál liszt
  • csombor
  • őrölt bors

Elkészítés

    Elkészítés: A finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk a zsiradékot, hozzáadjuk a kockára vágott nyúlhúst és zöldségféléket. Ízesítjük sóval, őrölt borssal, felöntjük 1,5 liter vízzel, és puhára főzzük.

    A lisztből és a joghurtból habarást készítünk, majd a leveshez adjuk a csomborral együtt. A levest összeforraljuk, és azonnal tálalhatjuk.

Megjegyzés

Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin